EN 388:2016 seviye B seviyesinde kesilmeye karşı dayanıklı, 100°C’ye kadar ısı temasına dayanır, gıda ürünlerini kullanmak için onaylı, anatomik tasarımlı
Önlediği Riskler: Kesilme yaralanmaları, sıyrık yaralanmaları, su toplaması, sıyrılma, çizilme, derin kesik, kirle temas, kuruma, çatlama, yağ ve gresle temas
Temel Kullanım Ortamları: Kuru ortamlar, ıslak ortamlar, nemli ortamlar, yağ ve gresli ortamlar, kirli ortamlar
Temel Kullanım Alanları: Hassas kurulum, kurulum, makine çalıştırma, bina ve inşaat, ahşap işçiliği, tesisat işleri, HVAC tesisatı, saç metal işleri, mühendislik, ulaştırma işleri, makine kullanımı, depo işleri, havalimanı işleri, metal işleri, cam sektörü işleri, onarım işleri, kağıt sektörü işleri, hizmet işleri, mağaza işleri
Renk: Gri,sarı
Standartlar: CE CAT II / EN 388:2016 4X42B / EN 407:2004 X1XXXX / EN 420:2003+A1:2009